Over ons

Alle redactie leden van OnlineKopen24.nl zijn gek op winkelen. Elke winkelier geeft zijn eigen invulling aan het assortiment en de klantenservice. En dat maakt shoppen fun! Maar niet elke winkelier doet dat goed of zorgvuldig. En wij hebben uitgezocht welke bedrijven erg goed zijn voor hun klanten en welke winkels minder goed zijn. Daarom zijn wij goed instaat om in te schatten hoe goed en betrouwbaar een winkel is voor het doen van aankopen. Op basis van onze inschatting hebben wij een overzicht gemaakt op deze website.

Je koopt bij de winkelier

En niet bij onlinekopen24.nl. De uiteindelijke aankoop doe je namelijk rechtstreeks met de aanbieder of winkelier. Daar zitten wij bewust niet tussen. Mocht je toch nog klachten hebben over de webshop, dan horen wij dat graag! Op die manier wordt winkelen en online shoppen voor iedereen een mooie belevenis, waarbij je zonder zorgen alles kan kopen wat jij hebben wilt!

Online marketing

Voor de webwinkelier waar jij eventueel of (heel) misschien iets gaat kopen, ben jij een geïnteresseerde bezoeker. De winkelier wil graag weten via welke website de meeste geïnteresseerde bezoekers naar zijn online winkel komen. Daarom gebruiken we naast directe links ook zgn. affiliate links. Met affiliate links kunnen wij van OnlineKopen24.nl niet zien WIE we hebben doorgestuurd, maar wel DAT we bezoekers hebben doorgestuurd. Jouw privacy wordt gerespecteerd. En soms krijgen wij een kleine beloning of attentie voor het doorsturen van alle bezoekers. Zo krijgen wij af en toe producten opgestuurd om uit te proberen. Daarover schrijven we natuurlijk een artikel, zodat jij kan lezen wat onze ervaring met dit product (of deze aangeboden service) is.

Redactie OnlineKopen24.nl kan kantoor huren

Per doorgestuurde bezoekers levert dit veelal slechts een paar centen op. maar we sturen steeds meer bezoekers door, zodat de redactie een kantoor kan huren en een inkomen kan verdienen met deze website.

Meer aanbiedingen voor jou

Daardoor kunnen we meer interessante webwinkels en aanbiedingen blijven aanbieden aan jou, onze trouwe klant! Dank je wel voor jouw bezoek en we hopen je snel weer te verwelkom met nog betere aanbiedingen!